VIENTIANE

Leave a comment Estàndard

Ja som a Vientiane, la capital de Laos, després d’agafar un altre bus petit de 4h des de Vang Vieng. Aquests últims dies a Laos combinarem estones de treball en un nou conte popular sobre l’origen del Mekong a l’escola PIS, Panyathip International School, amb una mica de turisme per conèixer els principals reclams de la ciutat i els seus voltants.

Ens ha sorprès molt com ens han tractat des de l’Escola, ja que fins i tot una furgoneta oficial ens ha vingut a buscar. Només arribar ja ho tenen tot preparat, una gran sala amb el projector i les 12 taules que necessitem per a cada grup dels 61 alumnes de Year 4, una fotògrafa per capturar els millors moments, l’esmorzar, el dinar, postals d’agraïment fetes pels mateixos alumnes i un sobre amb propina extra! No tenim paraules. Només podem donar les gràcies i treballar el millor que poguem durant el cap de setmana per tenir el conte finalitzat de cara a la presentació que farem el dilluns que ve. Ara toca treballar de valent i aprofitar les estones lliures per visitar la capital de Laos i per gaudir de la piscina de l’hotel.

I què hem vist de moment a Vientiane? Tot i la intensa calor ens hem apropat als llocs més destacats com el Buddha Park, un parc molt original ple de múltiples estàtues dedicades a Buda; el Pha That Luang, on hi ha un pati amb una gran stupa daurada impressionant que és el símbol nacional més important del país o el Patuxay Monument, un arc de triomf preciós. També hem pogut veure l’stupa That Dam, els murals pintats del temple budista That Luang Tai o el Revolution Monument.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s