Ganesh and the moon

ESCOLA The International School @ Parkcity
POBLACIÓ, PAÍS Kuala Lumpur, Malàisia
ALUMNAT Year 6 (Il·lustracions i Veus) i Year 4 (Música) 
IDIOMA, SUBTÍTOLS Tàmil, Anglès
DATA novembre 2017

Ganesh and the moon

Un dia va ser l’aniversari de GaneshGanesh era el Déu elefant. La seva mare li va cuinar un deliciós sopar i li va donar molts dels seus dolços preferits per menjar fins que el seu ventre estava ple. Més tard, durant la nit, Ganesh va tornar a casa passejant amb la seva rata. La lluna brillava, gran i rodona, al cel. Tot es veia cada cop més fosc.

De sobte, la rata va ensopegar. En la foscor, la rata va trepitjar una serp. Ganesh va caure amb un gemec. Però estava massa gras per tornar a posar-se dret. Ganesh va tenir una idea. Va agafar la serp i la va empènyer al mig com un cinturó per sostenir la seva panxa. Després, amb cura, va tornar a pujar sobre la rata.

Ganesh va sentir un soroll. La lluna es va riure d’ell! Ganesh es va enfadar tant que va arrencar el seu ullal dret i el va llançar a la lluna. La lluna va marxar espantada. Sense lluna, no hi va haver més nit i la gent no podia dormir. La gent va pregar a Ganesh que deixés tornar a la lluna. Així que Ganesh va deixar a la lluna tornar a brillar. Però no va permetre que fos gran i rodona tot el temps. De vegades era més gran i de vegades era més petita.
Així és com Ganesh, el Déu elefant, només té un ullal. I també és per això que la lluna sembla canviar de forma al cel nocturn.

One thought on “Ganesh and the moon

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s