UNA GRAN INSPIRACIÓ

Leave a comment Estàndard

La foto correspon a Paso de Jama, Chile. Va ser feta el 2005 per l’argentí Matyas Amaya, un home que fa més de quatre anys viatja pel món amb la seva inseparable bicicleta. Després d’escoltar les seves aventures en una xerrada a la Biblioteca Santa Oliva d’Olesa de Montserrat li vam comprar aquesta foto. Ens agrada perquè simbolitza un inici de l’aventura per a nosaltres. Quines direccions prendrem? Cap a on anirem i què farem? El no saber on i el no saber quan formen part de l’aventura que volem fer. El que si sabem i en paraules de Matyas és que:

“el fet de viatjar no es mesura en quilòmetres, sinó en la quantitat d’amics i amigues que farem en el camí”.

Gràcies Matyas!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s