VOTAR I MARXAR!

Comments 2 Estàndard

I com comencem a preparar el viatge? El primer ha estat deixar el pis de lloguer on estàvem i tornar a casa els meus pares durant uns dos mesos per estalviar els diners del lloguer, preparar el viatge amb temps (comprar bitllet, mirar visats, vacunes, fer-se el carnet internacional de conduir…) i compartir moments amb la família abans del comiat.   Buidar i desar tota una vida en caixes a les golfes de casa els pares (moltes gràcies per la paciència) per omplir-se de noves experiències i aventures! Ja tenim data: 1 d’octubre. Votar i marxar! #votarimarxar

IMG_5531

2 thoughts on “VOTAR I MARXAR!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s