MIL GRÀCIES!

Comments 2 Estàndard

16 de setembre de 2017. Dissabte. L’hort. Quan un dinar entre amics (aquests últims dies n’hem fet molts) es transforma en una festa sorpresa de comiat de tots aquells i aquelles que estimes et deixa amb una sensació estranya de sentir-te especial. Avui ens costarà més de marxar que ahir, però ho farem sentint-nos més estimats, més recolzats i més agraïts a la vida. Moltes gràcies a tothom que va venir i els que no vau poder fer-ho també. Vau aconseguir transformar una tarda de dissabte en un record inoblidable i únic que ja és nostre per sempre. Ens ajudareu a mantenir-nos ferms en el desenvolupament del nostre projecte personal d’enguany. I repetirem festa a la tornada, és clar!

 

 

2 thoughts on “MIL GRÀCIES!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s