DESCOBRIR BALI DES DE UBUD

Leave a comment Estàndard

Ubud és allò que imaginàvem. Un poble petit que pots recórrer a peu de punta a punta. Molt turístic, però amb encant suficient per a passar-hi 5 dies (a destacar el temple Saraswati o Water temple que tenim a 5 minuts caminant des del nostre hotel Aya’s Room). I és que Ubud s’ha transformat en la nostra base per descobrir Bali i els seus punts d’interès principals. Aquests dies els compartim amb un altre català que vam conèixer en el trajecte cap a Bromo, l’Èric, i gràcies a ell compartim costos i reduïm encara més els preus. Aquesta zona, dominada completament pels taxistes, demanen preus desorbitats i amenacen els conductors de serveis com l’app GoJek (Uber asiàtic) la qual cosa dificulta enormement trobar conductors a preus assequibles i fins i tot quan en trobes un, aquest encara t’apuja el preu extraoficialment. Tot i la dificultat inicial ens en sortim per pactar un preu raonable i anar a visitar el temple de Tanah Lot (negociem anada, 2 hores d’espera i tornada).

pht_1158.jpg
El Jaume, l’Èric i el German a la platja de Tanah Lot

L’endemà decidim utilitzar un transport privat que ens porta als llocs que hem pactat prèviament i evitem els problemes de serveis com GoJek, el “toc de trompeta” o les hores d’espera dels busos turístics (petites furgonetes que surten només quan s’omplen completament) dels tours predefinits que hi ha a les múltiples agències d’Ubud.

Gràcies a un contacte de l’Èric coneixem en Tiko, el nostre conductor privat per tot un dia. I des de les 9.00 h del matí d’avui fins a les 20.00 h visitem, al nostre ritme i sense límit de quilometratge o temps, el següent:

  1. El Hidden Garden, un coffe garden per degustar el cafè Luwak, diuen, el més car i bo del món. Localment es diu “caca coffe” i és que el Luwak és un animal que menja els grans de cafè, els fermenta a la panxa i els defeca. Un cop nets i torrats seguint tot un procés tradicional balinès obtenim aquest tipus de cafè.
  2. El temple més característic de l’illa de Bali, el Pura Ulun Danu Bratan
  3. Les cascades Gigit 
  4. I les terrasses d’arròs, Patrimoni de la humanitat, de Jatiluwih

IMG_6424.jpgJaume, Èric, German i Tiko, de Tikotours al Coffe Garden. Riure assegurat!

Contacte transport privat Tikotours

Mail: tikowap123@yahoo.com - WhatsApp +6285739268367 
Facebook: Tiko tour

Un dia complet i un gran servei. Tot i el mal temps a final de trajecte, i el fet de pagar entrades a tot el que hem visitat, els riures i la complicitat amb en Tiko constants fan que demà ens tornem a veure per seguir descobrint noves meravelles d’aquest increïble país. Demà, més i millor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s