GILI AIR

Leave a comment Estàndard

Deixar Ubud per traslladar-nos, via fast boat, a la mitjana de les illes Gili, molt properes a Lombok. Gili Air no és una illa paradisíaca com un es pot imaginar, amb muntanyes i vegetació abundant, però tampoc li fa falta. Sense cotxes ni motos i amb poc turisme per no dir gens. Amb una hora de passejada pots donar la volta a tota l’illa seguint la seva costa. Un lloc on trobes tranquil·litat, pau, relaxament i el so constant de les onades. Aquesta és la seva carta de presentació. Però el veritable secret de l’illa s’amaga sota el mar. Unes aigües netes i clares, molt clares. Amb colors blau turquesa i una temperatura ideal tan si t’hi capbusses a les vuit del matí com a les sis de la tarda. Aquests dies la nostra principal activitat ha estat fer-hi snorkel i creieu-nos que és com banyar-se dins un aquari. Una visibilitat clara ens ha permès veure múltiples peixos de colors, coralls, roques, algues i les grans estrelles d’aquesta zona, les tortugues. Cada dia que hem fet snorkel hem pogut veure una tortuga i nedar al seu costat durant molta estona. Una experiència increïble!

Gili Air ens ha encantat. Passejar, prendre el sol o veure’n la seva posta, gaudir d’una refrescant cervesa local (bintang o bintang radler que porta llimona natural), esmorzar pausadament o menjar davant del mar, pensar, escoltar música en viu, llegir, contemplar el cel estrellat, xerrar amb la gent local, quedar-se en “standby“… en definitiva respirar.

IMG_6744

La Nelly, una noia simpatiquíssima a la qual hem llogat cada dia l’equip d’snorkel i practicat mútuament l’anglès. Un tresor enmig de l’illa.

Demà, últim dia, farem un tour per les tres illes, Gili Air, Gili Meno i Gili Trawangan per veure nous punts on fer snorkel. El proper objectiu que ens estem proposant és Lombok i el seu volcà Rinjani.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s