GOOD MORNING MR BEREN!

Comments 2 Estàndard

Dilluns 30 d’octubre. Arribem a Malàisia, Kuala Lumpur. Tot és diferent, només trepitjar l’aeroport i sortir al carrer ja podem apreciar la diferència. Kuala Lumpur sembla més civilitzat, net i ordenat. Sense el temut caos circulatori i amb carrils ben asfaltats i sense el constant soroll de les botzines. Sembla, a primer cop vista, una ciutat moderna com pot ser Barcelona. El primer que xoca és comprovar que quan surts ningú et segueix per oferir-te els seus serveis de taxi o transport. Podem demanar servei de cotxe privat amb l’app Grab sense que estiguin perseguits o amenaçats pels taxistes. Agafem aire i ens dirigim a l’apartament que per primer cop lloguem amb Airbnb. Ens esperen uns dies plens de sorpreses gratificants. Estem molt i molt contents.

El nostre apartament està situat a 15 minuts caminant de l’escola. És completament nou i ens ha enamorat. Està completament equipat amb cuina, rentadora, piscina…. Aquests dies cuinarem nosaltres i així estalviarem calerons i dedicarem més temps al projecte educatiu.

Un cop instal·lats vam contactar amb en Beren, el nostre contacte a Kuala Lumpur. Mestre de música i el nostre mentor aquests primers dies. Mai podrem estar suficientment agraïts de la seva ajuda. Ens deixa bicicletes per moure’ns pel barri i anar o tornar de l’escola en 5 minuts, ens acompanya amb el seu cotxe a conèixer les zones del barri i on poder fer la compra, fem cervesetes mentre ens instrueix de quins locals són bons per a fer un bon àpat, bo i barat, fem petar la xerrada amb unes cerveses i ens ha obert les portes a la seva escola per fer el projecte dels contes populars. Gràcies Beren, de tot cor!

The Internacional School @Parkcity és un centre privat de quatre línies des dels 3 fins als 18 anys. Hem pogut fer un projecte de tres contes populars, emmarcat dins de la setmana de la Book Week (sembla com si tot estigués predestinat, oi?). Un en l’idioma local, malai o bahasa Melayu, amb els alumnes de Year 3 i Year 4 amb el conte: “Mouse Deer and crocodile“, un altre conte en anglès amb els alumnes de Year 5: “Si Tanggang” i un tercer conte, en tamil, amb els més grans de Year 6: “Ganesh and the moon“. Treballar amb aquests nens i nenes ens ha encantat. Hem pogut mostrar la nostra web i els exemples que portàvem de Catalunya. Ens hem presentat i respost preguntes sobre qui som i de què treballem (tot i que molts cops quan dius Catalunya el tema canvia a Messi ràpidament), hem ajudat als alumnes a fer els dibuixos pels contes i gravat les seves veus narrant la història. El que ens fa més gràcia? Veure com saluden cada dia al mestre abans de començar la classe tots alhora, amb musicalitat robotitzada: Good morning Mister Beren! Good morning Mister Jaume! Good morning Mister German! Per acabar-ho d’arrodonir el Beren ens ha confirmat que els dilluns vinent presentarem el nostre projecte davant de tots els alumnes de primària en l’assemblea que realitzen al principi de cada setmana.

Una experiència més que guardarem per a tota la vida. Us deixem unes quantes fotos del treball que hem fet aquesta setmana, però haureu d’esperar uns quants dies a tenir els contes finalitzats que penjarem a l’apartat del projecte del nostre web.

2 thoughts on “GOOD MORNING MR BEREN!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s