SI TANGGANG

Leave a comment Estàndard

Després de la gran estrena a l’assemblea d’alumnes de Primària de l’escola The Internacional School @Parkcity publiquem a la pestanya Projecte, tant en el Mapa interactiu com a Contes del món, el primer treball realitzat amb els alumnes de Year 5, Si Tanggang.

Si cliqueu en aquest últim apartat trobareu el text traduït al català just a sota del vídeo. Podeu utilitzar el traductor de la nostra web per posar-lo en l’idioma que més us agradi. En el projecte hi recollim una gran mostra de les il·lustracions i les veus dels mateixos alumnes. El conte es basa en un mite popular de Malàisia (Bukit Treh Muar) on hi ha una roca en forma d’home. En aquest conte l’alumnat fa servir l’anglès (idioma i subtítols) ja que és l’idioma oficial de l’escola.

situs-batu-Malin-Kundang-681x454.jpg

Si Tanggang petrificat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s