KOH TAO, LA NOSTRA ILLA

Comments 2 Estàndard

Durant unes vacances d’estiu, saps quan et trobes un lloc del qual t’hi enamores? Per nosaltres Koh Tao és un d’aquests. Una illa de la qual en guardem un record especial per tot el que hi vam viure ara ja fa més de set anys. Sempre havíem dit bajanades com la de retirar-nos aquí, deixar les feines i muntar un quiosquet davant de la platja, comprar-hi una segona residència on passar tots els estius… En fi, pensar i tenir fantasies de com deu ser viure en una illa com aquesta.

Doncs ara que teníem la gran oportunitat d’estar-hi, no ens podíem fer enrere, oi? De seguida que vam planejar tornar a Koh Tao ho vam tenir clar. Així que hi estarem 12 dies per complir el nostre desig. Per arribar a l’illa hem fet un viatge en bus des de Bangkok fins a Chumphon (de les 5.30 del matí a les 13.00), i després hem agafat el ferri de la companyia Lomprayah fins a Koh Tao. Tenim l’hotel a primera línia de mar, Koh Tao Regal Resort, amb una habitació just davant de la piscina i de la platja, i ens encanta! No podem començar millor!

A més, només arribar hem quedat tranquils de com el pas del temps ha respectat bastant la seva imatge. Aquests dies veurem si ha respectat la seva essència. A primer cop de vista, hi ha un munt de noves construccions, nous resorts de luxe, restaurants més moderns, un tou de companyies de submarinisme, els carrers principals asfaltats, però al mateix temps reconeixem l’entorn i les sensacions. Continua sent un lloc on tothom si pot trobar còmode tant si t’agrada la festa com si t’agrada la tranquil·litat. Fins i tot hem visitat en Zigor, el nostre primer instructor de submarinisme amb el qual ens vam treure els títols Open Water i Advanced durant les vacances de 2009 i 2010 respectivament. El tipus està igual! Ens ha convidat a fer una cerveseta i un watermelon shake i hem aprofitat per xerrar una estona de tot aquest temps i de tornar a fer unes immersions durant aquests dies a la seva escola Pura Vida Diving Koh Tao. Ja tenim ganes d’explorar a fons Koh Tao i descobrir com és la sensació de viure en una illa paradisíaca.

2 thoughts on “KOH TAO, LA NOSTRA ILLA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s