DUES NITS A HALONG BAY

Comments 2 Estàndard

Per fi arribem a Halong Bay. Linda, la guia del tour que hem contractat ens recull puntuals a l’hotel de Hanoi a les 8:00 h del matí i 4 hores d’autobús més tard ja ens trobem al port a punt d’embarcar al Seasun Cruise, el vaixell que serà casa nostra durant dues nits. És un vaixell mitjà de 3 plantes on hi ha les cabines per dormir, el menjador i la terrassa. En total som 23 persones. La nostra cabina és petita però completa, amb bany propi i bomba de calor i ens encanta. La il·lusió ens pot. De seguida dinem i quasi sense adonar-nos ens posem en marxa. Halon Bay és una autèntica preciositat de paisatge. Milers d’illes, unes 2000 aproximadament, s’escampen per l’horitzó i navegar entre elles i adonar-se de la magnitud del lloc ens embriaga brn aviat. Seiem a les butaques de la terrassa i admirem les vistes, en silenci còmplice, per tal de retenir tot el que els nostres ulls veuen: un mar calmat amb desenes de vaixells i milers de roques sorgint de l’aigua de diferents mides creen una composició única.

Al cap d’una estona pugem a una barca petita i visitem la Surprising Cave, que fa honor al seu nom perquè realment és impressionant i ens enfilem a la Ti Top Island, on hi ha un mirador que accentua encara més la bellesa de Halong Bay i a més ens regala una posta de sol com a cirereta del pastís.

Ja s’ha fet fosc i tornem al vaixell per sopar, xerrar amb els companys i companyes i realitzar una última activitat que ens proporciona una grata sorpresa i és que mentre intentem pescar calamars sense èxit veiem com, de sobte, el capità del vaixell agafa un arpó gegant (un bastó llarguíssim amb un trident a una punta i una llarga corda a l’altra extrem) per llançar-lo a l’aigua i al primer intent clavar-lo sobre un peix enorme. Ja tenim el sopar de demà?

L’endemà l’esmorzar ens espera a les 7:00 h del matí i ens separem dels companys del dia anterior per conèixer un altre grup nou amb el qual passarem tot el dia fent travessia per Halong Bay, visitant un parell de coves més també molt vistoses (Ho Dong Tien i Dong Me Cung) i gaudint una vegada més de les vistes increïbles. No ens cansem d’admirar aquest espectacle de la natura. Ara, anem força abrigats perquè el dia està ennuvolat des de primera hora i a la terrassa del vaixell la sensació de fred s’accentua amb l’aire. Per sort el cel s’obre a última hora i ens torna a regalar una nova posta de sol inoblidable.

Ja estem preparats per un nou sopar, per conèixer nous companys i companyes (això del creuer és un no parar de gent amunt i avall), tornar a practicar la pesca de calamar (aquest cop com a mínim els veiem nedar prop de la canya) i passar una segona nit al vaixell a la nostra cabina. Moment per relaxar-se, treballar una estona en el blog i adonar-se que tenim molta sort de poder fer aquest viatge. Bona nit!

Demà intentarem publicar el vídeo setmanal, però és complicat penjar els articles ja que la plataforma WordPress dóna problemes d’accés a Vietnam. Toca tenir paciència. 

2 thoughts on “DUES NITS A HALONG BAY

  1. Video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video video 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    M'agrada

    • Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet! Ja el tens penjat, pesadet!

      M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s