SINGAPUR

Comment 1 Estàndard

Singapur és una ciutat absolutament meravellosa. Hi hem estat només tres dies, però els hem viscut amb molta intensitat. Jornades llargues d’aquelles que et fan arribar amb mal de cames i d’esquena a l’hotel. Enorme, moderna, neta, acolorida, ordenada, luxosa, bonica, innovadora i plena de sorpreses. Així és Singapur. Potser el contrast dels llocs d’on veníem ens ho fa veure d’aquesta manera, però ens ha impressionat de debò.

Caminar per la zona d’Orchard Road, Chinatown, City Hall, Marina Bay, Gardens by the Bay i veure tot el que ofereix la ciutat ha estat un plaer constant per la vista i ja forma part d’una de les nostres ciutats preferides sense cap mena de dubte.

De tot el que hem vist destaquem:

 • Els seus gratacels altíssims que per si sols ja són un espectacle arquitectònic, les places, les escultures, els seus increïbles hotels i les cases, envoltades sempre del to verd de la vegetació que trobes als carrers o dins dels mateixos edificis! Miris on miris tot ho trobes interessant.

PHT_7945

 • El Buddha Tooth Relic Temple que hi ha a Chinatown. Molt bonic i literalment amb milers de budes al seu interior.

PHT_7052

 • La mesquita Masjid Sultan que es troba entre la zona de centres comercials de Bugis i Little India.

PHT_7895

 • L’Skyline de la ciutat vist des de Marina Bay és un dels més bonics que hem vist mai. Aquesta zona és una passada i conté múltiples edificis emblemàtics que són la imatge de Singapur: l’Art Science Museum amb forma de flor de lotus gegant, la noria, els dos teatres amb forma de Durian o el més famós de tots, l’hotel gegantí Marina Bay Sands amb tres imponents torres coronades per una mena de vaixell a la punta. Impressionant i molt bonic. Et pots passar hores mirant les vistes de tota la badia. A més, cada vespre fan un espectacle de llums, projeccions i fonts just davant de l’hotel que val molt la pena.

PHT_7833

 • Els Gardens by the Bay, un parc ecològic enorme on es fusiona la tecnologia més puntera i la naturalesa d’una forma màgica. Tant de dia com de nit aquest espai ens ha robat el cor. Aquí hem pogut veure els increïbles arbres artificials o Supertree Grove amb el seu espectacle nocturn corresponent o admirar el Cloud Forest, un hivernacle amb milers de plantes i flors al seu interior i cascades que et deixa amb la boca oberta. Cal destacar el munt d’espècies diferents d’orquídies.

PHT_7515

 • Coincidint amb el festival Surprising Spring hem pogut arrodonir la nostra curta estada a Singapur amb espectacles de dansa, focs artificials, putxinel·lis i les acrobàcies dels famosos dracs xinesos. I de rebot mentre passejàvem, submergir-te en una mena de carnaval al Float@Marina, el Chingay Parade Singapore, on vam acabar veient el primer ministre de Singapur pujat sobre una carrossa.

PHT_7606

 • Els nous coneguts que anem fent pel camí, en aquest cas tots catalans i tots encantadors: una parella, el Jordi i la Marta que també viatgen pel món durant un any i mig i una família andorrana de quatre membres: la Maria, el Víctor, la Isabel i el Raül que, igual que nosaltres, també fan un any sabàtic.
PHT_7853

El Jordi i la Marta

catalans

La família andorrana

Singapur és una ciutat d’aquelles on cal tornar-hi. Si teniu temps i no sabeu on anar, apunteu-vos aquest destí a l’agenda. De segur que us encantarà!

One thought on “SINGAPUR

 1. Quin viatge més guapo que us vau pegar!
  Nosaltres ens van quedar b ganes de recorrer una mica més del país, a part de la ciutat. El que el baix pressupost amb el que ens moviem, convertía Singapur en una autèntica aventura de supervivencia.
  Salutacions des de Fuet i Mate

  M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s