MELBOURNE, AUSTRÀLIA

Comment 1 Estàndard

Deixem Nova Zelanda per tornar a visitar Austràlia durant 15 dies, en concret la seva costa sud-est. Així que 4 anys després tornem a trepitjar Melbourne. Aquest cop tenim cotxe llogat i ens allotgem als afores, a casa de la Tina, una dona filipina encantadora que ens lloga a un molt bon preu una habitació amb bany propi per Airbnb. La casa la compartim amb el seu fill Richard i dues germanes indonèsies molt simpàtiques, la Vie-Vie i la Farida.
De seguida ens disposem a visitar el centre de Melbourne i també de seguida ens adonem que Melbourne és una ciutat caríssima. Trobar aparcament és complicat i el que trobem, a sobre és molt i molt car. Un cop aparcats ens apuntem a un tour gratuït que realitzen uns joves estudiants durant més de dues hores pel centre. També visitem la platja de St.Kilda plena de gent jugant a voleibol, corrent, passejant o pescant peixos. S’hi respira un ambient molt agradable i a més ens proporciona una grata sorpresa: poder veure una colònia de pingüins blaus al capvespre. Són molt petits i simpàtics i els pots veure de molt a prop entre les roques quan es pon el sol.

PHT_4553
Aprofitant els consells que en va donar el Miquel Àngel, el nostre amfitrió de fa unes setmanes quan vam estar a Gold Coast, també ens hem apropat a la Mornington Peninsula. Allí hem fet una caminada pel Point Nepean National Park fins al Fort Pearce, unes antigues restes fortificades de la segona Guerra Mundial.

PHT_4645

També hem visitat diverses zones de platja de les quals ens quedem amb la platja de Portsea, on trobem una roca erosionada pel vent i el mar anomenada London Bridge i la Cape Schanck Lighthouse amb un far molt bonic i unes escales de fusta que et porten fins a peu de platja on pots veure com s’alça una gran roca impressionant que anomenen Pulpit Rock.

PHT_4746

London Bridge

PHT_4786

Cape Schanck Lighthouse

Mornington Peninsula ens ha encantat i ha resultat ser el destí perfecte per fer una escapada d’un dia.

One thought on “MELBOURNE, AUSTRÀLIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s