BATTAMBANG

Leave a comment Estàndard

I ja tornem a estar al bus. Aquest cop anem a Battambang, al nord-oest de Cambodja, on hi estarem 5 dies. Una ciutat plena d’història i amb molts llocs interessants per visitar. Sense perdre el temps contractem un tour de dos dies amb un noi encantador, en Savat, altrament conegut com a Polo i el seu Tuk Tuk.

Durant aquests dos dies visitem un munt de coses. En Savat ens mostra i ens explica aquelles coses que només la gent que viu a Battambang coneix, com l’estàtua d’un home amb un bastó màgic que dóna nom a la ciutat, el pont penjant Plov Thney, el complex Kampong Pil Pagoda i les seves tombes budistes, el poblet de pescadors, el Bamboo Train on pots circular per les antigues vies de tren dalt d’una plataforma motoritzada, el monument i la presó de Killing Fields on pots conèixer la història més fosca de Cambodja, els arbres on habiten centenars de ratpenats de la fuita increïblement grossos o una granja de cocodrils amb més de 600 exemplars. Fins i tot ens porta a casa de la seva família o ens ensenya alguns dels àpats més extravagants de Cambodja com les rates de camp a la barbacoa o els ous d’ànec amb embrió inclòs!

IMG_3721 còpia

Savat, Polo Tuk Tuk – Whatsapp: +855 81 228 838

Ara, el més destacat de tot són els temples que hi ha pels voltants de la ciutat:

Wat Phnom Banan, una preciositat de temple amb cinc torres que s’alcen al capdamunt d’un turó amb uns 358 esglaons interminables.

PHT_8722

Phnom Sampow Pagoda. Un altre temple situat al damunt d’una muntanya on hi ha unes vistes impressionants als camps de cultiu d’arròs, pagodes, temples amb murals, molts micos, estàtues que representen l’infern i coves com la Killing Cave, on van ser assassinats molts ciutadans innocents o la Bat Cave on, quan el sol es pon, pots veure com surten a menjar entre 5 i 10 milions de ratpenats.

PHT_8880

Ek Phnom Temple, un conegut temple Khmer del s. XI pràcticament en runes, envoltat d’un llac ple de nenúfars, una pagoda plena de murals i un buda gegant de color blanc de 25 metres d’alçada.

PHT_9090

Battambang ens encanta i amaga molts secrets. Esperem acabar de descobrir-los tots durant els següents dies que ens queden.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s