COTXES, MOTOS I POLS

Comment 1 Estàndard

Indonèsia. Jakarta. Dia 2. Dimarts 3 d’octubre de 2017.

Després d’un viatge llarg i d’un descans merescut hem sortit a veure Jakarta, la capital d’Indonèsia. Poc recomanable tal com ja ens havien anunciat i entenem perfectament el perquè: bruta, deixada, poblada… molt poblada, contaminada i plena de cotxes, motos i tuc-tucs amb una barreja tan caòtica que ens atrevim a dir que és el pitjor tràfic de ciutat que hem vist mai. Hem tornat al regateig, més dur que mai, sempre trobes aquell conductor que et vol “timar” ja sigui pel canvi, per arrodonir el cost d’una manera, diguem-ne peculiar, o per preus desorbitats. I precisament en tot això hi trobes un punt d’encant. I és que el somriure constant dels habitants fa que, inconscientment, hi vegis més màgia que porqueria.

En fi, que tampoc podem parlar massa alt, ja que només hi haurem estat un dia sencer. Hem pogut visitar la zona de Gambir i el centre històric on hi ha la plaça Taman Fatahillah i el famós Cafè Batavia. Demà mateix marxem cap a Yogyakarta. Us deixem unes quantes fotos en aquest article del blog i també en trobareu més al nostre espai fotogràfic.

One thought on “COTXES, MOTOS I POLS

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s