SETMANA 7, VÍDEO 7

Comments 3 Estàndard

Una setmana més que ha estat increïble en experiències. Ho resumim tot en aquest vídeo que no us podeu perdre. La vida salvatge com a protagonista total a Borneo! Born to be wild!

A més hem pogut gaudir d’un dia complet a Turtle Islands. Si mai teniu pensat anar-hi, el primer avís és fer la reserva de la visita a la companyia Crystal Quest directament perquè costa la meitat que qualsevol paquet turístic que puguis trobar a Sandakan. El preu inclou:

  • Dinar, sopar i esmorzar
  • Habitació
  • Els tres programes sobre les tortugues (sense guia). El primer programa et permet veure una posta d’ous quan alguna tortuga arribi (a nosaltres ens va passar al voltant de les 20.30 h, tot just després de sopar). En el segon programa pots veure com traslladen els ous a zones segures per protegir-los de possibles depredadors i finalment, en el tercer programa pots veure com alliberen tortugues que acaben de néixer al mar. Una d’aquelles coses que et fan emocionar de veritat i el nostre moment preferit del dia. Una experiència recomanable al 100%.

A més vam tenir una sort increïble, ja que durant el matí, mentre ens banyàvem a les aigües cristal·lines d’aquesta petita illa (trigues 20 minuts a peu a donar la volta per la costa) vam veure en directe el naixement d’una tortuga salvatge i com corria cap al mar. Fantàstic! Tot i que traslladen els ous de cada posta, en deixen uns quants al niu per conservar l’equilibri de l’ecosistema i sovint, si l’ou ha tingut sort, pots veure com alguna tortugueta té aquesta segona oportunitat. Esperem que l’aprofiti perquè només un 1% – 2% de les tortugues que alliberen cada vespre sobreviuen.

I mireu qui vam trobar fent snorkel!

3 thoughts on “SETMANA 7, VÍDEO 7

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s