BORN(EO) TO BE WILD

Comments 3 Estàndard

Han estat tres dies i dues nits a la selva de Borneo, sense cobertura, sense wifi, envoltats del so de la naturalesa salvatge i el del riu Kinabatangan però amb molt bona companyia. Al Borneo Natural Sukau Bilit Resort hem viscut una petita aventura que ha servit per desconnectar i descobrir el cor de l’autèntic Borneo. Llevar-se a quarts de sis del matí per fer un tomb pel riu, fer una petita caminada per la jungla durant el dia i durant la nit i tornar a agafar la barca a mitja tarda fins que es pon el sol ha estat la rutina diària que ens ha permès viure de ben a prop la vida salvatge. Com diu el nostre guia, cada dia sembla igual però al mateix temps diferent “same, samebut different”. Hem vist micos de diferents especies, fins i tot els famosos micos nassuts (Proboscis monkey) de nas gros (autòctons de Borneo), ocells de colors vius, petites cries de cocodril, orangutans enfilats als arbres menjant fulles i movent-se entre les branques, rèptils i un intent d’un cocodril de menjar-se un ocell despistat. Estem molt contents i podem dir que hem tingut sort. I entremig de cada sortida un bon bufet de menjar, molt de te i cafè, xerrades llargues entre companys de viatge, molta pràctica de l’anglès i molts riures amb el nostre guia imitant els sons dels animals (sobretot els dels ocells). A més hem aconseguit sortir indemnes dels macacos una altra vegada, estant sempre alerta perquè els trobes per tot arreu.

Una gran experiència de la qual en sortim amb noves amistats, la Núria i la Zule, dues noies de Pamplona absolutament meravelloses. Un bon feeling que allargarem els pròxims dies viatjant plegats cap a Turtle Island i a Tip of Borneo, Kudat, cap al nord. Tornarem a prop del mar. Ja en teníem ganes.

mlp_1640.jpg

 

3 thoughts on “BORN(EO) TO BE WILD

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s