LANGKAWI

Comment 1 Estàndard

Langkawi és una illa al nord-oest de la península de Malàisia, a tocar de Tailàndia. Hem fet base a la platja de Cenang. Una platja enorme molt maca, neta i molt turística també! El German diu que sembla un Lloret asiàtic. Però entre que vam arribar de nit i la pluja ha tornat a fer acte de presència no l’hem pogut gaudir gaire. El poc sol que hem tingut l’hem aprofitat per llogar una moto i veure les vistes de l’illa des de Panorama Langkawi. Aquest complex turístic ens ha sorprès ja que és com un gran parc temàtic ple d’atraccions, botigues, zones de menjar i massificat perquè els nens i nenes d’aquí ja estan fent les vacances de l’escola. És, amb diferència, la “turistada” més gran que hem trobat des que vam iniciar el viatge. Però un cop fet el trajecte amb moto calia aprofitar el dia, no? Per pujar al telefèric estàs obligat a comprar un paquet amb diferents activitats, així que vam triar el més econòmic. El pack inclou:

  • Anada i tornada fins dalt de la muntanya amb el telefèric SkyCab, el més inclinat del món amb 42°.
  • Experiència a l’SkyDome, una mena de sala amb projector esfèric on veus tres demostracions de vídeos en 360°. Una cutrada de 7 minuts que aconsegueix fer adormir els turistes xinesos asseguts al nostre costat.
  • Experiència SkyRex. Una atracció 4D amb temàtica de dinosaures.
  • Entrada al centre Art in Paradise 3D Museum on hi ha múltiples sales amb il·lusions 3D pintades a les parets.

Un cop dalt de la muntanya les vistes són impressionants i passejar per l’SkyBridge (es paga a part) mola bastant tot i el vertigen. Només per això ja val la pena el viatge, tot i la gentada. En fi, un dia diferent, inesperat, ple de cues però igualment divertit.
Volíem gaudir de més coses a Langkawi, però les previsions de pluja cada cop són més fortes i hem decidit marxar cap a Penang. A veure si tenim sort i podem esquivar el mal temps uns dies.

One thought on “LANGKAWI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s