ART I BON MENJAR A GEORGE TOWN

Leave a comment Estàndard

Arribem a Penang en ferri directe des de Langkawi. Tenim un hostal situat al cor històric de la ciutat, el Wassup Youth Hostel, i només arribar ja decidim que hi passarem tres nits. George Town és la capital de l’illa de Penang. El seu centre històric va ser declarat Patrimoni de la Humanitat pel seu estil arquitectònic colonial i pel seu art de carrer o “Street Art” que trobes repartit pels diferents carrers. Passejar pels carrers es converteix en un joc de pistes per intentar trobar mostres d’aquest art. Nosaltres, en tres dies, hem pogut veure més de 60 representacions artístiques. A més, George Town és considerat un dels millors llocs per menjar de Malàisia! Art i bon menjar, una barreja perfecte no trobeu?

Durant aquests dies agafar el mapa i marcar el recorregut dels diferents carrers per no perdre’s detall ha estat gairebé una obligació. La barreja cultural, les edificacions tan ben conservades, la vegetació, el gust pels detalls, les múltiples parades de menjar amb les seves olors i colors, les dues línies de bus gratuïtes, perdre’s pels carrerons de les cases de fusta construïdes sobre el mar de l’antic barri pescador (Clan Jettis) o passar-ho bé fent fotos a les múltiples expressions artístiques fan de George Town una ciutat especial i recomanable al cent per cent.

També ens hem escapat un matí per visitar el que diuen és el temple budista més gran del sud-est asiàtic, el Kek Lok Si Temple, situat dalt d’un turó. Un temple que ens ha enamorat. És enorme, ple de detalls, jardins molt ben cuidats amb flors i fonts, múltiples estàtues budistes i zones entremig de vegetació. Té una estàtua de bronze de Kuan Yin de més de 30 metres d’alçada i una Pagoda on veure unes vistes magnífiques de bona part de la ciutat. Un dels millors temples que hem vist mai. Impressionant.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s