STANDBY

Leave a comment Estàndard

Des que estem a Koh Tao ens trobem en “standby“, és a dir, en espera. Consumim un mínim d’energia per descansar i gaudir d’una illa de la qual podem confirmar que encara ens enamora. Llevar-se tard, esmorzar cada dia mirant el mar, fer una estona de piscina o de platja davant de casa, menjar, prendre’s una cervesa o un suc natural en una bonica terrassa davant del mar tot escoltant música en directe, trucar a la família per fi amb un bon wifi, agafar la moto i sentir-se lliure descobrint racons de l’illa, veure la posta de sol quan els núvols ho permeten, planificar la resta del viatge que ens espera i mirar una bona pel·lícula des del llit. Aquesta és la nostra rutina aquests darrers dies i de la qual sembla que no ens avorrim. 12 dies se’ns faran curts, això segur!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s