EXPLORANT KOH TAO

Leave a comment Estàndard

Aquests dies els hem dedicat a explorar l’illa de Koh Tao amb moto. Tota una aventura de la qual en sortim en bones condicions. No és gaire estrany veure turistes amb ferides o cremades per accidents de moto i és que la carretera, tot i que bona part ara ja està asfaltada, continua tenint trams de terra amb pujades i baixades de gran desnivell i amb força sotracs. Ja ens podeu veure al German i a mi dalt d’una sola moto anant a pas de tortuga. Fa especial gràcia veure’ns a les pujades on creiem que una persona caminant a pas lleuger pot anar més de pressa que nosaltres amb la moto.

Però anant amb prudència s’arriba a tot arreu i així hem visitat una gran part de racons de l’illa que trobem espectaculars. Grans paisatges entre muntanyes, un mar salvatge, platges amb l’aigua de color turquesa, formacions rocoses i moltes palmeres que val la pena veure i fer l’esforç d’arribar amb la moto. El que ja no ens ha agradat tant és que en alguns llocs demanen diners per passar-hi encara que sigui sense la moto.

IMG_0790.PNG

De tot el que hem vist destaquem:

1 Sai Daeng Beach, un raconet de platja maquíssim.

2 Haad Tien Beach, la platja més espectacular de Koh Tao (100 bahts per entrar)

3 Freedom Beach, una platja també increïble sobretot pel seu accés a través d’unes passarel·les de ciment entre la costa i el mar (50 bahts per entrar)

4 Tanote Bay, una platja enorme, potser la més gran i molt maca.

5 Moondance Magic View, un penya-segat amb un camí de fusta que arriba fins a un mirador just a nivell del mar espectacular.

6 Hin Wong Bay, una platja entre roques i palmeres on la força de les onades és enorme.

7 Mango Bay, el punt més allunyat i d’accés més complicat. Ara, les vistes que et regala valen la pena, en especial quan el mar està enfurismat i les onades gegants piquen amb una força enorme contra les roques.

Estem gaudint molt de l’illa i ens fascina com ja ho va fer fa uns quants anys. És una llàstima que no acabi d’arrancar el bon temps. Les estones de sol són comptades i no deixa de fer vent constantment. Fins i tot tenim sensació de fresca, però potser això no és tan dolent, oi?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s