TORNEM A BANGKOK

Leave a comment Estàndard

12 hores per anar de Koh Tao a Bangkok. El dia s’ha despertat gris, ennuvolat i trist. Un senyal que deixem la nostra illa amb molta pena. Hi hem passat uns dies meravellosos i un dia de Nadal atípic que quedarà en el nostre record per sempre. Passem del relaxament total a l’infern del ferri. Una hora de trajecte que ens ha deixat ben marejats i ens ho ha fet passar realment malament. Finalment unes 8 hores de bus que s’han fet llargues per tornar al mateix punt d’on vam partir 12 dies enrera. La idea és passar dos dies a Bangkok per tornar a fer un llarg recorregut, aquest cop amb bus nocturn, fins a arribar al nord de Tailàndia, a Chiang Mai. Allí hi passarem els dies que vénen fins passat cap d’any.

El mal temps continua un cop ja estem instal·lats al mateix hotel que vam estar i no ens ha deixat encara. Un plugim fi però constant. Però al mal temps hi posem bona cara i decidim sortir a visitar el temple que hi ha a The Golden Mountain. 344 esglaons que s’enfilen per un turó situat al centre de la ciutat, seguint un camí ple de figures, estàtues de buda i campanes que el vent fa sonar fins a arribar al capdamunt on es veuen unes vistes de la ciutat prou maques. Suposo que en un dia de sol la cosa deu guanyar força, però com a mínim fa fresqueta i potser ho preferim a la calor asfixiant que fa habitualment.

Ja que la pluja no para decidim anar al cinema per veure la nova pel·lícula d’Star Wars i ho farem en un cinema 4DX on projecten amb 3D i al mateix temps experimentes moviment de les butaques sincronitzat amb l’acció així com efectes de llum i d’aire. Tota una sensació que ens ha sorprès moltíssim.

Sortint del cinema, ja de nit, hem aprofitat per veure l’ambient nadalenc que mostra la zona de Siam (on hi ha els gratacels, les botigues i els grans centres comercials de Bangkok) amb les llums, aparadors, arbres de Nadal i carpes amb concerts al carrer plens de tailandeses xisclant com boges i cantant totes alhora les cançons. Al final el dia ha sortit prou rodó!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s