5 OLESANS A CHIANG MAI

Leave a comment Estàndard

Abans de marxar cap al nord de Tailàndia ens queda un dia quasi sencer a Bangkok perquè el bus nocturn de la companyia 12Go Asia surt a les 21.15 del vespre. Així que ens llevem tard, passegem pel centre i mentre dinem planifiquem els pròxims dies de viatge. Tot seguit agafem un Grabcar fins al parc de Lumpini, un dels més grans i coneguts de la ciutat ple de gent que fa jogging i de llangardaixos enormes per tot arreu. El parc també té un llac enorme amb canals que fa que sigui molt agradable passejar-hi. Que el dia sigui un altre cop ennuvolat ens ajuda a que la caminada sigui més lleugera i fresca. També ens dóna temps a visitar una part de la zona de Siam amb carrers plens de vida que ens endinsen una vegada més en el meravellós caos asiàtic entre vianants, cotxes, motos, parades de menjar, llums de nadal i els famosos tuk-tuk amunt i avall. Per tornar cap a l’hotel ens decidim per combinar unes parades amb l’Skytrain (metro que viatja per raïls enlairats per sobre de les carreteres de la ciutat) i agafar el ferri fins a la parada 13, la més propera al carrer Rambutri on recollirem les maletes per deixar una altra vegada Bangkok.

12 hores llargues i pesades en bus, sense poder dormir gaire, ens serveixen per arribar al centre històric de Chiang Mai (per segona vegada després de set anys). Un cop esmorzats i instal·lats a l’hotel ens reunim amb la Núria Checa i el Ramon Martínez que ens acompanyen tot el dia a visitar part de la ciutat dins de les muralles fent ruta turística i ruta gastronòmica al mateix temps. Gràcies als seus consells descobrim els tuk-tuk vermells més grans que els normals i que per 30 baths (0,76€) et porten de punta a punta de la ciutat compartint recorregut amb altres persones. Si tens temps com nosaltres no pot ser més econòmic i fàcil. Acabem el dia amb un company més, l’Eduard Viñals. Ja som cinc olesans a Chiang Mai. Per acabar el dia, el Ramon i la Núria com a bons amfitrions ens porten a un mercat local típic tailandès sense gaire turisme estranger i molt autèntic. Què més podem demanar? Acabem el dia molt cansats però contents i agraïts de la gran rebuda que ens han fet. Demà més i millor!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s