ÚLTIMS DIES A BANGKOK

Leave a comment Estàndard

Aquests dos últims dies per Bangkok ens hem relaxat. Calia fer-ho després d’una setmana passada molt intensa on el cos ens ho demanava. Hem aprofitat per fer algunes compres que necessitàvem a causa d’imprevistos d’última hora. Ens hem apropat a Pantip Plaza, un centre comercial enorme amb 7 plantes dedicades exclusivament a tecnologia, on hem trobat un raconet especial on pots jugar videojocs retro a canvi de prendre una beguda: El Paradís! També hem passejat per Khaosan Road i Rambuttri Street per acomiadar-nos i coincidir amb altres turistes d’Olesa o uns altres catalans que coneixen gent d’Olesa. Olesa al poder! Uns dies de ritme lent i pausat descansant força a l’hotel i aprofitant el temps per planificar el proper destí. Evidentment hem tornat a menjar els nostres plats preferits com el pad thai i el curry. Tailàndia ens enganxa i trobarem a faltar els somriures de la seva gent i la seva gastronomia.

Noves aventures ens esperen a partir de demà. Vietnam, prepara’t que venim amb ganes i amb gana!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s