SETMANA 14, VÍDEO 14

Comments 2 Estàndard

Nou vídeo de la setmana 14 de viatge. Un vídeo més llarg perquè ha estat una setmana molt completa on hem viscut un munt d’experiències. Aprofitem per explicar-vos la nostra visita a dos dels mercats més sorprenents de Bangkok.

La tornada amb avió a Bangkok ha estat ràpida i bastant barata. Millor que tornar amb bus i fer un recorregut de 15 hores des de Chiang Rai. Volíem tornar el cap de setmana a la capital tailandesa per coincidir amb els mercats més importants que obren només de dissabte a diumenge. És el cas del mercat del tren Mae Klong i el mercat flotant d’Amphawa. Un país on els mercats són un estil de vida fa que tingui alguns mercats tan especials com aquests. Anar-hi pel nostre compte ens ha permès de viure l’experiència marcant nosaltres el ritme. Després d’agafar un Grabcar fins a Southern Bus Terminal (Sai Tai Mai) hem comprat uns bitllets amb furgoneta compartida que ens deixava a pocs metres de l’estació de tren de Mae Klong. Un mercat on les parades són a peu de via i la gent hi accedeix caminant pel mig de la via literalment. Les hores d’arribada i sortida del tren són clares i tot està calculat al mil·límetre. Hem esperat a les 14.30 h per veure com en menys de 10 minuts tot el mercat es desmunta, passa el tren lentament i es recupera el mercat com si no hagués passat res. Impressionant, de debò.

Per accedir al mercat flotant d’Amphawa hem agafat un tuktuk una altra vegada. En 10 minuts ja hi som. Un altre mercat que ens deixa bocabadats. Tot està organitzat a banda i banda del riu i un munt de barques petites exposen els seus productes i prepararen menjar, entre la multitud de turistes que passegen pels vorals del riu o bé en altres barques per veure-ho tot més intensament. Un dia complet que ens ha encantat i que fa créixer la llarga llista de visites d’aquesta setmana entre Chiang Mai, Chiang Rai i la tornada a Bangkok.

 

2 thoughts on “SETMANA 14, VÍDEO 14

  1. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏
    Serà per menjar i temples… Veiem que foten mercats a qualsevol lloc!!!!
    Volem veure com mengeu insectes 😁😁😁
    Petoooooooooons 😘😘😘😘

    M'agrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s