MALAPASCUA I KALANGGAMAN

Leave a comment Estàndard

Malapascua és un petit paradís on hem passat uns dies de relaxament increïbles que desarem en el record. A més la seva platja principal ens ha permès de fer snorkel i col·leccionar uns quants records fotogràfics de diferents estrelles de mar gegants i de colors molt bonics.

 

 

Però quan creus que has trobat un lloc insuperable, en trobes un altre que és millor encara. És el cas de Kalanggaman, una illa desèrtica que es troba a una hora i mitja en bangkas des de Malapascua. Un viatge d’anada plàcid que ens ha servit per conèixer en Romaric, la Jasmine i en Jes. A mesura que ens apropem els nostres ulls es van fent més i més grans. Una illa d’aquelles que només has vist en les pel·lícules es troba just davant nostre. Una illa petita plena de palmeres i arbres i una llarga llengua estreta de sorra fina i blanca. A cada banda aigua cristal·lina i nítida com mai hem vist amb diferents tons de blaus turqueses combinats amb el blanc de l’escuma de les ones quan trenquen. Un dels llocs més bonics on hem estat mai. Hem tingut un temps esplèndid que hem aprofitat al màxim per banyar-nos, xerrar i riure amb els nostres nous companys de viatge, fer-nos un munt de fotografies, dinar un bon àpat i passejar per tota l’illa. Una pluja sobtada ens ha indicat el final de la jornada. Toca tornar amb la nostra estimada bangkas, però aquest cop el mar està mogut, molt mogut. El viatge ha durat prop de dues hores ben llargues i hem acabat completament xops de la quantitat d’aigua que entrava constantment. Un viatge que ens ha emocionat, divertit i al mateix temps atemorit. Sortosament no ens hem marejat i hem arribat d’una peça a Malapascua, així que ja hem viscut una nova aventura del nostre viatge. Demà marxem una mica més al sud, Bohol ens espera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s