GOLD COAST, AUSTRÀLIA

Comments 2 Estàndard

Arribem a Gold Coast, Austràlia, amb avió. Ens espera un amic, el Miki, que viu en aquesta zona des de fa ja més de tres anys. Aquí hi passarem cinc dies, convivint a casa seva amb la seva xicota, l’Aida i amb els seus llogaters. En total som set persones a la casa i pensant en nosaltres ens ha preparat un espai al garatge, reconvertit en habitació, la mar d’acollidor. La veritat és que la rebuda i el tracte que ens hem trobat per part del Miki i l’Aida ha sigut i és una passada. Estem encantats i molt agraïts. Tot i que tots dos treballen dediquen tot el seu temps lliure a estar amb nosaltres i a dur-nos amunt i avall per visitar un munt de llocs. I a més, quan treballa a casa, disposem del seu cotxe. Què més podem demanar?

Davant de tantes atencions intentem ser el màxim de col·laboradors possibles, i hem decidit preparar els sopars durant la nostra estada per gaudir d’una bona estona plegats i tornar així una petita part de tot el que fan per nosaltres. Gràcies, moltes gràcies Miki i Aida.

PHT_8008

Pel que fa a Gold Coast podem dir que fa honor al seu nom. Imagineu platges quilomètriques d’aigües turqueses i nítides, d’onades constants que trenquen prop de la costa. Molts cops costa veure-hi gent i tenim la sensació que et trobes en un espai verge que mai ningú ha trepitjat. Imagineu unes altres platges plenes de gent i surfistes per tot arreu, amb espais verds, fonts d’aigua, dutxes i barbacoes públiques. Imagineu uns turons davant de la platja plens de camins on passejar a l’ombra amb imponents arbres, llangardaixos dels grans, ocells extravagants o grups de gavines volant al voltant de petits fars de color blanc. Imagineu penya-segats on les onades trenquen amb força, alguns amb formes extraordinàries com tubs llargs o prismes modelats pel pas de molts i molts anys. Imagineu carrers llargs i amples amb cases baixes i separades, totes amb el seu jardí privat i envoltades de rius, llacs o d’aigua del mar i on sovint hi sobrevolen alguns ratpenats gegants. Imagineu famílies de més de 20 cangurs amb el seu mascle dominant, fort i musculat i amb els petits amagats dins la panxa de la mare, menjant, relaxats o fent algun salt. Imagineu un cel blau ple de núvols d’aquells que són densos i molt blancs i com, de cop i volta, apareix l’amenaça de tempesta amb llamps i trons impressionants. Imagineu una granja, que al mateix temps és un restaurant “The Farm” on pots menjar del que cultiven i passejar per veure els seus animals, els seus camps sembrats o recollir, pelar i tastar les nous de macadàmia sota l’ombra del mateix arbre d’on cauen a terra.

Gold Coast ens encanta. De moment portem tres dies embadalits amb aquest espectacle de la natura i no volem que això acabi. Però, de moment, ens toca fer un altre sopar i planificar l’agenda del que farem demà. Esperem que puguem apropar-vos, ni que sigui una mica, el brill que desprèn tot l’or de Gold Coast.

2 thoughts on “GOLD COAST, AUSTRÀLIA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s