TAN LLUNY, TAN A PROP

Comment 1 Estàndard

Estar a l’altra punta del món, tan lluny, i tanmateix sentir-se com a casa, tan a prop. Això és el que han aconseguit el Miki i l’Aida obrint-nos les portes de casa seva aquests cinc dies. S’ha fet curt però ens ho hem passat genial compartint aquesta experiència amb ells. Un cop més ens adonem que les persones que anem trobant durant el viatge són un dels tresors més preuats.

Aquests dos últims dies ens han servit per admirar les vistes nocturnes de la ciutat, de la lluna i els núvols, per recordar anècdotes de la nostra etapa escolar, visitar les Currumbin Rock Pools, per passejar pel parc natural Cougal Cascade Park i banyar-nos en les basses que es formen en el riu o xerrar sobre les nostres feines i les idees de futur.

I així tanquem els cinc dies d’aquesta primera etapa a Austràlia. Ara ja som a l’aeroport per anar a Nova Zelanda. Un país on ja fa temps vam dir que hi tornaríem i ara ho podem fer. Una nova etapa, una nova aventura, un altre somni complert.

One thought on “TAN LLUNY, TAN A PROP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s