ÀSIA, EL RETORN

Leave a comment Estàndard

Abans de deixar definitivament Austràlia tenim temps de visitar les cascades MacKenzie Falls, conduint pel bonic Grampians National Park. Han estat 15 dies fascinants on hem recorregut 2992,1 quilòmetres o quasi 55 hores al volant. Ens enduem grans records d’aquest país on el millor ha estat compartir el temps amb excel·lents persones com el Miquel Àngel i l’Aida o el Jeff i la Lesley.

I d’Austràlia tornem cap a Àsia. Volem cap a Cambodja. Serà el segon cop que visitem aquest país. Aquesta vegada hi estarem tres setmanes. Aterrem a Phnom Penh força cansats després d’agafar dos avions i moltes hores de trànsit. De seguida ens adonem del gran canvi. Torna la calor asfixiant d’uns 33 graus, el so constant de les botzines dels cotxes, motos i els tuk-tuks. Tornen els temples, els mercats i els carrers plens de gent. Torna la bogeria del cablejat de la llum. Torna el menjar picant, l’arròs i els fideus. Torna el regateig i l’estat d’alerta pels que intenten prendre’t el pèl. I el millor de tot és que tornen els preus assequibles i barats. En definitiva torna el caos típic dels països asiàtics que tant ens agrada.

Tenim un hotel cèntric amb piscina on descansem i organitzem el viatge dels pròxims dies abans de sortir a visitar la capital de Cambodja. De Phom Penh intentem veure algunes coses que no vam veure durant la nostra primera estada ara ja fa 8 anys. El nostre pla és sortir al matí una estona, descansar a l’hotel al migdia i tornar a sortir a la tarda per combatre millor la calor. Durant el matí visitem el Central Market on trobes des de roba i calçat, bisuteria o menjar fins a perruqueries. Passejar-hi és tota una experiència, però la calor ens mata. També ens apropem fins al preciós temple budista Wat Phnom situat en un petit turó entremig dels edificis. A la tarda passegem pel Riverside Walkway, el carrer que voreja el riu Tonle Sap fins a arribar al Night Market on podem sopar per 5 € tots dos. Tot un descans per la nostra economia. Ja tocava!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s