L’IMMENS PLAER DE NO FER RES!

Leave a comment Estàndard

Després de la tempesta arriba la calma. Deixem Siem Reap i les celebracions de l’any nou un dia més tard del que tenim previst. Tots els transports estan plens i és impossible sortir de la ciutat. Toca baixar el ritme i relaxar-se a l’hotel. Aprofitem per treballar programant la resta del viatge i fent el vídeo setmanal amb calma. Decidim baixar cap al sud, a la zona de platges, això ens ajudarà a combatre la calor. Toca agafar el bus i fer moltes hores: 8 h fins a Pnomh Penh, on fem aturada per passar la nit i 5 h més per arribar a Sihanoukville. Per fi som a la costa cambodjana, concretament a la platja d’Otres. Una zona més relaxada i tranquil·la apartada del bullici turístic. Aquí tot passa més lent i això ens encanta. Toca passejar per la platja, fruir de la brisa marina, prendre alguna cervesa i algun shake estirats a les gandules, conversar amb la gent local, banyar-se a la platja primer i a la piscina després, gaudir els tons ataronjats dels capvespres i veure alguna pel·lícula a l’habitació de l’hotel. En definitiva gaudir de l’immens plaer de no fer res!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s