KOH RONG SAMLOEM

Leave a comment Estàndard

Arribem a Koh Rong Samloem amb un vaixell ràpid de 45 minuts des del port de Sihanoukville. Koh Rong Samloem és una illa petita i poc desenvolupada que es troba al costat de la seva germana més gran, i més turística, Koh Rong. És un petit paradís d’aigua cristal·lina, nítida i força calenta. Un lloc tranquil, sense turisme, on l’únic mapa el trobes dibuixat amb guix en una pissarra d’un dels locals que hi ha a la platja. Hi passem tres dies amb un únic objectiu: relaxar-nos al màxim. Sobretot gaudim de la nostra habitació amb balcó davant del mar i ens banyem alternant l’aigua salda de la platja i l’aigua dolça d’una piscina natural que es forma amb l’aigua del riu que travessa el nostre hotel. Ens fem un fart de trepitjar la sorra fina i blanca de les platges principals de la nostra zona, Saracen Bay i també ens endinsem per la jungla per descobrir noves platges com Lazy Beach o Mad Monkey. Gaudim del mar i del sol i també dels sons nocturns de l’illa un cop el sol s’amaga. Fins i tot hem pogut nedar una estona entre el plàncton bioluminescent. Llençar-se al mar de nit i veure com reacciona al moviment del teu cos i s’il·luminen petites espurnes al teu voltant és un fenomen realment curiós de viure.
Koh Rong Samloem ha estat una bona manera d’acomiadar-nos de la platja. Demà marxem de l’illa i tornem a Sihanoukville per anar pujant cap al nord a poc a poc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s